v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) a čl. 7 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov)

Potvrdením a odoslaním tohto dokumentu udeľujem prevádzkovateľovi Lugera & Maklér, spol. s r.o., Jilemnického 3, 911 01  Trenčín, IČO: 34 140 620 (ďalej len: „prevádzkovateľ“) súhlas so spracúvaním mojich osobných údajov pre účel sprostredkovania zamestnania, získavania informácií o vhodných pracovných miestach a ďalších produktoch a službách súvisiacich s kariérnym a osobnostným rozvojom. Pre tento účel súhlasím so zaradením do databázy uchádzačov o zamestnanie prevádzkovateľa a následným poskytnutím alebo sprístupnením mojich osobních údajov potencionálnym zamestnávateľom, a to v rozsahu:

  • Meno, priezvisko, titul,
  • Dátum narodenia,
  • Adresa trvalého/prechodného bydliska (ulica, číslo, mesto, PSČ),
  • Kontaktné údaje (mail, telefón),
  • Pracovno-právny vzťah (súčasné a predchádzajúce zamestnanie/-a v rozsahu: adresa zamestnávateľa a pracovné zaradenie),
  • Dosiahnuté vzdelanie (súčasné, stredné, vysokoškolské),
  • Absolvované kurzy a školenia,
  • Ostatné údaje zo životopisu.

Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov je slobodne daným, konkrétnym, informovaným a jednoznačným prejavom mojej vôle, ktorý udeľujem na obdobie 5 rokov odo dňa zaslania žiadosti o prijatie do zamestnania.Pred udelením súhlasu som bol/-a informovaný/-á o nasledujúcich skutočnostiach:

  • moje osobné údaje budú poskytované príjemcom (potencionálnym zamestnávateľom).
  • moje osobné údaje, ktorých poskytnutie je dobrovoľné, budú uchovávané počas obdobia platnosti súhlasu a nebudú spracúvané na žiaden iný účel, než na ten, na ktorý boli získané.
  • ako dotknutá osoba mám právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k mojim osobným údajom, ktoré sa ma týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.
  • v odôvodnenom prípade mám ako dotknutá osoba právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
  • beriem na vedomie, že cezhraničný prenos mojich osobných do tretej krajiny sa neuskutočňuje.
  • beriem na vedomie, že nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania.

Svoje právo kedykoľvek odvolať súhlas, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený, môžem ako dotknutá osoba uplatniť nasledujúcimi spôsobmi:

  1. emailovou žiadosťou zaslanou na adresu gdpr@lugera.sk,
  2. telefonicky +421 32 6538 111,
  3. zaslaním písomnej žiadosti na adresu sídla prevádzkovateľa s uvedením textu „GDPR – odvolanie súhlasu“ na obálke.

Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich s ochranou Vašich osobných údajov vrátane uplatnenia Vašich práv v zmysle Nariadenia a zákona o ochrane osobných údajov Vás prosíme, aby ste kontaktovali nás alebo sa obráťte na našu zodpovednú osobu: Dušan Ďurčo emailová adresa: gdpr@lugera.sk

Menu